Drijvers

Vervang de drijver van uw Zodiac

Geef uw Zodiac of Bombard RIB rubberboot eenvoudig een geheel nieuwe look met een nieuwe tube. Ook wanneer uw tube (drijver) al wat ouder is of er schade aan de drijver (tube) is ontstaan is het zeker de moeite waard om deze te vervangen.

Het demonteerbare drijversysteem van Zodiac is gepatenteerd en wordt al reeds vele jaren toegepast op de verschillende modellen. Zelfs voor een oudere Zodiac boot is het mogelijk om een nieuwe drijver (tube) te bestellen.

Wij hebben standaard geen drijvers op voorraad omdat deze speciaal op bestelling worden geproduceerd.
Ook voor de boten van Zodiac en Bombard waar een verlijmde drijver op zit, is het mogelijk om een nieuwe drijver te bestellen. Bijvoorbeeld de Bombard Explorer WB/DB/FB modellen, de Bombard Sunrider modellen en de Cherokee 455 / 495 modellen van Zodiac.
Om na te gaan welke drijvers/tubes er beschikbaar zijn voor uw Zodiac boot kunt u ons een email sturen via het contactformulier.
Het is belangrijk dat u het serienummer én het rompnummer van uw boot aan ons doorgeeft. U vindt deze gegevens op het aluminium fabrikantenplaatje aan de binnenzijde van de spiegel (motorplaat) en op het langwerpige aluminiumplaatje aan de buitenzijde van de spiegel. U mag ons ook een afbeelding doorsturen van deze plaatjes. Dit kunt u doen in ons contact formulier.

Elke verwijderbare drijver is eenvoudig te vervangen, wel adviseren wij om dit met minimaal 2 personen te doen. Afhankelijk van de lengte van de drijver is het te adviseren om dit met meerdere mensen te doen.

Zodiac Buy Back Tube Deal

Wilt u uw verwijderbare drijver van uw Zodiac RIB vervangen voor een nieuw exemplaar tegen een interessante prijs? Dit is het moment! Binnen deze Zodiac promotie zijn er 100 drijvers geselecteerd waar u een speciale "terugkoopprijs" voor ontvangt bij aanschaf van een nieuw drijver.
Hoe werkt het?

1) Neem contact met ons op via sales@zodiacmarine.nl of via de telefoon: 0297-368385
2) Houd uw serienummer en rompnummer bij de hand, zodat wij kunnen controleren of een nieuwe drijver voor uw Zodiac boot in deze promotie beschikbaar is.
3) Plaats uw bestelling met de inruilaanbieding! Actie is geldig tot 31 december 2024 en enkel op geselecteerde drijvers.zodiac-nieuwe-drijvers-rib.jpg